SC Chirton Trading SRL | Piese Auto | Remorcari NON-STOP | Service Auto
image1
harta

Infiintata în anul 1997 si avand ca obiectiv de activitate comercializarea pieselor si a accesorilor auto pentru autoturismele din import, firma Chirton Trading a devenit prin seriozitatea si profesionalismul sau una din cele mai reprezentative firme din judet pe segmentul sau.

In anul 2000 devine dealer al prestigiosului concern Meteor Auto prezent in Europa de Est in tari ca Cehia, Slovacia, Ucraina, Serbia si Muntenegru, Ungaria si Romania.

METEOR activeaza pe piata pieselor auto din Europa centrala si de est din anul 1992.
In prezent METEOR comercializeaza piese de schimb in Cehia, Romania, Slovacia, Ucraina, Serbia si Muntenegru si Ungaria avand o dezvoltare dinamica, largind continuu gama de produse prin colaborarea cu productori de prestigiu, lideri in industria de piese auto. Astfel METEOR ocupa in momentul de fata un important loc pe piata pieselor de schimb din Europa, oferind produse de inalta calitate printr-o retea de distributie bine organizata, avand in spate un puternic suport logistic.
Astazi firma a ajuns sa lucreze cu cei mai mari operatori de transport din zona. Stocul fiind foarte mare aproape orice produs este livrat imediat, realimentarea stocului facandu-se in 24 ore.
Toate aceste realizari au fost posibile datorita unei echipe tinere si dinamice.

cool

anvelope
2014 © Chirton Trading